Techook

Com tancar la sessió de forma remota del vostre compte de Gmail o Google

Hi ha moments en què un s'oblida de tancar la sessió del seu compte de Google o Gmail des d'un altre dispositiu. A continuació s'explica com es pot fer-ho de forma remota, encara que no tingui accés al dispositiu.

Gmail, Compte de Gmail, Com tancar la sessió de Gmail, Tancar la sessió del compte de Google, Tancar la sessió del dispositiu del compte de GmailCom tancar la sessió de forma remota del vostre compte de Google o Gmail

Hi ha moments en què oblideu tancar la sessió del vostre compte de Google o Gmail des d'un altre dispositiu i temeu que algú pugui accedir a documents i altres dades importants. Bé, no us haureu de preocupar, ja que Google ofereix una opció per tancar la sessió del vostre compte de forma remota, cosa que podeu fer amb el vostre telèfon intel·ligent o PC.



És important tenir en compte que tancar una finestra del navegador no us tancarà la sessió d'un compte de Google i qualsevol persona hi podrà accedir fins i tot després de reiniciar l'ordinador o el telèfon intel·ligent.

Com tancar la sessió de forma remota del vostre compte de Google o Gmail

Pas 1: Obriu l'aplicació Gmail al vostre telèfon intel·ligent i toqueu la icona del vostre perfil, situada a l'extrem superior dret de la pantalla. Toqueu Gestiona el teu compte de Google. Alternativament, podeu visitar la secció de configuració del vostre telèfon intel·ligent > desplaçar-vos cap avall > toqueu 'Google'. Aquí trobareu la mateixa opció.



Pas 2: Un cop toqueu Gestiona el vostre compte de Google, se us redirigirà a la pàgina del compte de Google. Aquí, veureu opcions com Inici, Informació personal, Seguretat i molt més.



Pas 3: Només cal que aneu a Seguretat fent lliscar el dit cap a la pantalla.

Pas 4: S desplaceu-vos cap avall fins que trobeu la secció Els vostres dispositius i després toqueu Gestiona els dispositius. Ara veureu una llista de dispositius que actualment tenen la sessió iniciada al vostre compte de Google o Gmail.

Pas 5: Si descobriu que un dispositiu desconegut té accés al vostre compte, podeu revocar l'accés de forma remota tocant la icona de tres punts > Tancar la sessió. Se us demanarà de nou si voleu tancar la sessió o no, de manera que si toqueu accidentalment el botó de tancar la sessió, no passarà res.

Un cop feu doble toc al botó Tancar la sessió, és possible que Google mostri un missatge que digui Però algunes aplicacions encara poden tenir accés. Heu donat accés a aplicacions de tercers al vostre compte de Google. Si s'instal·la una aplicació de tercers en aquest dispositiu, és possible que aquesta aplicació encara s'utilitzi per accedir al vostre compte. Podeu revocar l'accés a les aplicacions que es puguin instal·lar al dispositiu.

Bàsicament, això significa que les aplicacions que heu utilitzat per iniciar la sessió amb el vostre compte de Google encara es podran utilitzar en aquest telèfon encara que hàgiu tancat la sessió del vostre compte de Google. Per tant, si canvieu d'un telèfon antic, assegureu-vos que tanqueu la sessió de totes les aplicacions.

Google diu que quan doneu accés a un tercer al vostre compte de Google, és possible que pugui llegir, editar, suprimir o compartir informació confidencial i privada. Abans de donar accés a un tercer al vostre compte de Google, heu de llegir la política de privadesa i les declaracions de seguretat de l'aplicació o servei de tercers per saber com utilitzen les vostres dades i com les protegeixen.

Vostè pot dirigir-se a aquest lloc si voleu saber els noms dels llocs i aplicacions que tenen accés al vostre compte de Google i les seves dades. La pàgina fins i tot us permet revocar l'accés.

És important tenir en compte que Gmail sempre us enviarà una notificació sempre que feu canvis a la secció de seguretat. Quan feu canvis a Gestiona dispositius, Google us demana a l'instant que comproveu l'activitat de seguretat recent. Per tant, si observeu alguna cosa sospitosa, podeu protegir immediatament el vostre compte canviant la contrasenya del compte.